Λεωφόρος Αλεξάνδρας 36 (1ος Όροφος), 49100 Κέρκυρα 26610 80047
Majesty-Corfu-Logo
mobile_logo
Πίσω

DIAMOND PALLADIUM LASER

Triple Diode Laser

Το Diamond Palladium Triple Diode Laser πρόκειται για το πλέον ισχυρό, εξελιγμένο και ασφαλές Διοδικό laser αποτρίχωσης, τριπλής στόχευσης, και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος με εφαρμογή όλες τις εποχές του έτους.

PALLADIUM DIAMOND – TRIPLE DIODE LASER

 

H τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία της αποτρίχωσης με LASER ακούει στο όνομα DIAMOND PALLADIUM, πρόκειται για μοντέλο 2021 και την εξέλιξη του Palladium V που ήδη εμπιστεύεστε και θα το βρείτε αποκλειστικά στο κέντρο αισθητικής MAJESTY!

 

  • “Το ΝΕΟ μας τριπλό διοδικό Laser δανείζεται το όνομα του από το πιο πολύτιμο και ανθεκτικό υλικό στον κόσμο, διακρίνεται για την υπεροχή του και την μοναδικότητα του αποτελέσματος χάρη στην ισχυρή απόδοση του φωτός 3πλής στόχευσης τελευταίας γενιάς!”

 

  • Με τεχνολογία σάρωσης, και την δυνατότητα ταυτόχρονης 3πλής εκπομπής στα 755nm, 810nm και 1064nm καλύπτει όλα τα βάθη του δέρματος στα οποία αναπτύσεται ο θύλακας και η τρίχα, καταστρέφοντας τα μια για πάντα και συγκαταλέγεται στις πιο ισχυρές συσκευές αποτρίχωσης laser στην αγορά!

 

  • Ταυτόχρονη 3πλή εκπομπή σε 3 διαφορετικά μήκη κύματος και στα 3 βάθη ανάπτυξης της τρίχας!

 

  • Μεγαλύτερο μέγεθος κεφαλής με τεχνολογία ψύξης 360 ,για σχεδόν ανώδυνη εμπειρία, και σάρωση μεγαλύτερης επιφάνειας για ταχύτητα και γρήγορο αποτέλεσμα!

 

  • Με την εστιασμένη στόχευση FAC 2021 επιτυγχάνεται σχεδόν απόλυτη παροχή του φωτός στον θύλακα χωρίς απώλεια χαρίζοντας μοναδικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης!

 

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία με το Palladium DIAMOND αποτελείται από 6 έως 8 συνεδρίες, ανάλογα πάντα το μέγεθος του προβλήματος και παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν την ανάπτυξη της τρίχας όπως οι ορμονικές διαταραχές, όπου μπορεί να απαιτηθούν μερικές ακόμη συνεδρίες!Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή είναι η τρίχα να είναι καστανή – μελαχροινή, καθώς όπως είπαμε, η μελανίνη της τρίχας είναι αυτή που θα συμβάλλει στην αποβολή του θύλακα και της τρίχας.

Όσον αφορά στις ξανθές, κόκκινες ή λευκές τρίχες, καμμία τεχνολογία Laser δεν είναι αποτελεσματική, προς το παρόν, για τον παραπάνω ακριβώς λόγο. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί θεραπεία υπάρχει ενδεχόμενο πρόκλησης σοβαρότερου προβλήματος τριχοφυΐας!

Ενημερωθείτε σχετικά και κλείστε το ραντεβού σας στο 266180047 ή στείλτε μας ένα μήνυμα στα social media!

Triple Diode LASER Το πιο ΙΣΧΥΡΟ στην αγορά Με τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη κεφαλή Laser 4,32cm³ ισχύος 2000watt Εκπέμπει στα 755nm, 810nm και 1064nm Ακόμη πιο Αποτελεσματικό Ανώδυνο Ασφαλές Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος

Gallery

Ωράριο

Δευτέρα, Τετάρτη
10:00 – 18:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
10:00 – 20:00
Σάββατο & Κυριακή
Κλειστά

Κλείστε Ραντεβού

Επιλέξτε ημέρα και ώρα που επιθυμείτε για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διαθεσιμότητα.