Λεωφόρος Αλεξάνδρας 36 (1ος Όροφος), 49100 Κέρκυρα 26610 80047
Majesty-Corfu-Logo
mobile_logo
Πίσω

HIFU PRO 3D Face Lift

Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα!

Με το HIFU PRO μέσω εστιασμένων υπερήχων, επιτυγχάνεται 3D face lift, δραστική μείωση των ρυτίδων του προσώπου και σύσφυξη! Εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αναίμακτα και ανώδυνα!

Το HIFU PRO, με την επαναστατική μέθοδο μικροεστιασμένης ενέργειας υπερήχων (High Intensity Focused Ultrasound) βελτιώνουμε και διορθώνουμε τη χαλάρωση σε περιοχές του προσώπου όπως το περίγραμμα του προσώπου, γύρω από τα μάτια, την περιοχή κάτω από το πηγούνι και το λαιμό και το μέτωπο.

Οι στοχευμένοι υπέρηχοι διαπερνούν την επιδερμίδα και με διαδοχικές, αλεπάλληλες βολές προκαλούν μικρο-καυτηριασμούς, σε 3 διαφορετικές ζώνες βάθους.

 

  • Στοχεύοντας σε βάθος 1,5mm διεγείρουμε τους ινοβλάστες προκαλώντας έκρηξη παραγωγής ελαστίνης, κολαγόνου και υαλουρονικού!

 

  • Σε βάθος 3mm προκαλείται σύσφιξη των ιστών.

 

  • Στα 4,5mm και στο μυαπονευρωτικό σύστημα (SMAS) οι διεργασίες επούλωσης που πυροδοτούνται, φέρουν αποτέλεσμα που πλησιάζει αυτό του χειρουργικού Lift.

 

Το HIFU PRO χαρίζει εντυπωσιακό, διορθωτικό αποτέλεσμα με απόλυτα φυσική όψη με ασφάλεια και εντελώς ανώδυνα!

Η εφαρμογή πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο και δρα για ένα έτος με κορύφωση στον δεύτερο με τρίτο μήνα και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας!

Η θεραπεία εφαρμόζεται επίσης και στο σώμα για σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας σε γλουτούς, κοιλιά, χέρια και πόδια, εντελώς αναίμακτα και ανώδυνα με αντίστοιχα αποτελέσματα lift!

Λείανση ρυτίδων Βελτίωση διπλοσάγωνου Ανόρθωση βλεφάρων Αναδόμηση δέρματος Βελτίωση του οβάλ Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας Σύσφιξη και αναζωογόνηση δέρματος

Gallery

HIFU PRO (μάτια)
HIFU PRO (λαιμός)
HIFU PRO (μάτια)
HIFU PRO (μέτωπο)
HIFU PRO (μάτια - ζυγωματικά)
η αιχμή του δόρατος στην αισθητική!

Ωράριο

Δευτέρα, Τετάρτη
10:00 – 18:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
10:00 – 20:00
Σάββατο & Κυριακή
Κλειστά

Κλείστε Ραντεβού

Επιλέξτε ημέρα και ώρα που επιθυμείτε για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διαθεσιμότητα.