Λεωφόρος Αλεξάνδρας 36 (1ος Όροφος), 49100 Κέρκυρα 26610 80047
Majesty-Corfu-Logo
mobile_logo

Υπηρεσίες

Το ινστιτούτο Majesty έχει επιλέξει για εσάς τις πιο καινοτόμες θεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο με άμεσα αποτελέσματα αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Majesty και να συζητήσουμε μαζί σχετικά με το ποια θεραπεία είναι η κατάλληλη για τις ανάγκες του προσώπου και του σώματός σας.
Επιλέξτε τις εξειδικευμένες θεραπείες του Majesty στην Κέρκυρα και απολαύστε άριστες υπηρεσίες αισθητικής έτσι ώστε να αναδείξετε τη μοναδικότητά σας.

Περισσότερες Υπηρεσίες

Στο ινστιτούτο αισθητικής Μajesty στην Κέρκυρα μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε τη μέθοδο αποτρίχωσης που μπορεί να επιφέρει άμεσα αποτελέσματα στο δέρμα σας, να δοκιμάσετε διάφορες τεχνικές βελτίωσης του σχήματος των φρυδιών σας, αλλά και τύπους μακιγιάζ για κάθε περίσταση.

Υπηρεσίες

Πρόσωπο

Εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την όψη του δέρματος του προσώπου σας ή απλώς στοχεύετε σε θεραπείες ανάπλασης και τόνωσης της ελαστικότητάς του, τότε το Majesty είναι για εσάς ο ιδανικός χώρος.

Σώμα

Οι ανάγκες του σώματός μας μεταλλάσσονται με την πάροδο των χρόνων αλλά και αναλόγως των περιβαλλοντικών συνθηκών. Για αυτόν τον λόγο, το Majesty στην Κέρκυρα έχει επιλέξει για εσάς τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος του σώματός σας.

Αποτρίχωση

Επισκεφτείτε το ινστιτούτο Majesty στην Κέρκυρα και δοκιμάστε επαναστατικές μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης ή άλλες τεχνικές που καθυστερούν την ανάπτυξη της τρίχας έτσι ώστε το δέρμα σας να βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση.

Μακιγιάζ

Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε στο πρόσωπο σας νέες τεχνικές μακιγιάζ ή να μάθετε τι ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά σας, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε το Majesty. Το ινστιτούτο μας αναλαμβάνει οποιονδήποτε τύπο μακιγιάζ που αρμόζει σε κάθε περίσταση, όπως είναι μια βραδινή εκδήλωση, ένα πρωινό μακιγιάζ ή ακόμα και το νυφικό σας μακιγιάζ, το οποίο θα σας κάνει να λάμπετε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.

Φρύδια – Βλεφαρίδες

Η περιποίηση των φρυδιών σας και το σωστό σχήμα μπορεί να αναδείξει το πρόσωπό σας και τα δυνατά του σημεία. Αυξήστε την πυκνότητα των φρυδιών σας και βελτιώστε το σχήμα τους με την καθοδήγηση των ειδικών του Majesty.