Λεωφόρος Αλεξάνδρας 36 (1ος Όροφος), 49100 Κέρκυρα 26610 80047
Majesty-Corfu-Logo
mobile_logo
Πίσω

Καθαρισμός Προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός του προσώπου συντελείται πάντα από επαγγελματίες αισθητικούς, εισχωρώντας στην επιδερμίδα του προσώπου– σε αντίθεση με τη δερμοαπόξεση – και στοχεύοντας στους φραγμένους πόρους (οι οποίοι αποβάλλουν σμήγμα-τοξίνες-κερατινοκύτταρα), με τη διαδικασία του ατμόλουτρου (σάουνα για το πρόσωπο).
Ο ατμός, κατά τη διαδικασία του ατμόλουτρου, παράγεται από μια ειδική συσκευή, ενώ πάντα πριν την έκθεση του δέρματος στον ατμό εφαρμόζεται μια ειδική κρέμα η οποία συμβάλλει στην εκ των προτέρων ενυδάτωση του δέρματος και διάνοιξη των πόρων. Η συσκευή από την οποία προέρχεται ο ατμός εκλύει όζον ενώ ο ατμός πριν φτάσει στο δέρμα σας ιονίζεται, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι μολύνσεις και η μετάδοση μικροβίων στην περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε καθαρισμό. Το νερό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του ατμού είναι χωρίς άλατα και η συσκευή από την οποία παράγεται ο ατμός τοποθετείται σε ασφαλή απόσταση από το πρόσωπο, ενώ καλύπτεται με βαμβάκι και η περιοχή των ματιών. Στόχος του ατμόλουτρου είναι η παραγωγή ιδρώτα για την αποβολή τοξινών και η τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Καθαρισμός Προσώπου

Το ατμόλουτρο είναι κατάλληλο σε περιπτώσεις υπερέκκρισης σμήγματος, έτσι ώστε να μαλακώσει το σμήγμα και να απομακρυνθεί όλο από το εσωτερικό των πόρων. To ατμόλουτρο προσώπου με ιονισμό προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση και αφαίρεση ρύπων και σμήγματος. Επίσης, είναι σημαντικό ότι βελτιώνει την όψη του δέρματος από διάφορες δερματικές παθήσεις, όπως είναι η ακμή. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαριστεί σε βάθος το δέρμα μας.

Ωράριο

Δευτέρα, Τετάρτη
10:00 – 18:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
10:00 – 20:00
Σάββατο & Κυριακή
Κλειστά

Κλείστε Ραντεβού